L’EMT VALÈNCIA INICIA LA SUBSTITUCIÓ DE PANELLS D’INFORMACIÓ DE PARADES

0
836

VALÈNCIA, DIJOUS 25 DE GENER DE 2018

El pla de renovació afecta vora un centenar de panells informatius.

L’Empresa Municipal de Transports de València (EMT) comença de manera immediata el seu pla de renovació dels panells informatius on els usuaris i usuàries troben la informació sobre el pas dels autobusos. Des de ja l’empresa responsable de la comunicació entre el sistema d’ajuda a l’explotació (SAE) i els panells informatius anirà substituint els panells que a dia de hui no funcionen.

A més, s’està ultimant un pla de renovació dels equips que suposarà, a partir de l’estiu, la substitució de 70 i 100 panells informatius, un 75% d’ells ubicats en marquesines i la resta en pals indicadors. D’altra banda, s’està valorant la renovació d’alguns panells de 9’’ per uns altres multimèdia de 32’’.

El criteri que se seguirà en el pla previst per a 13 mesos és començar en les parades amb més validacions diàries i aquells panells que presenten una quantitat d’avaries més nombrosa.

El regidor de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València i president de l’EMT, Giuseppe Grezzi, ha destacat la importància d’esta inversió, que va ser aprovada en el Consell d’Administració, ja que suposarà una millora en el servici d’informació que es dóna tant als conductors i conductores com als usuaris i usuàries del transport públic.

Continuem posant ordre després d’anys de faltes d’inversions i ara ho fem canviant els panells informatius que més problemes donen”, ha explicat el regidor. “Amb estos nous panells i la nova aplicació, el que estem fent és que els usuaris i usuàries tinguen al seu abast tota la informació necessària per a fer ús del seu transport públic”, ha conclòs.

DEIXAR RESPOSTA