Canviem per millorar: tot el que has de saber dels canvis del dia 22 de la #NovaXarxa

0
861

El proper dijous, 22 de febrer, són diverses les línies d’EMT València que modifiquen els seus trajectes en una revisió de la nostra xarxa actual amb l’objectiu de millorar i optimitzar els seus serveis a la ciutadania, a tu. Ací t’expliquem tot el que has de saber de la #NovaXarxa:

  1. Són un total de 8 línies les que es veuen afectades en el seu traçat de diferent manera, canvia el nom de 4 d’elles i es fusionen altres 2.
  2. La línia 2 passarà a denominar-se línia 92 i incorpora millores amb servei d’autobusos articulats.
  3. La línia 18 arribarà fins a l’Hospital Dr. Peset, connectant amb els barris de Malilla i Mont-Olivet.
  4. La línia 25 acabarà el seu trajecte en Carrer Navarro Reverter i arribarà fins a la Porta de la Mar.
  5. La línia 93 naix després de fusionar les línies 3 i 41, donant servei tot l’any a universitats i platges, millorant el servei de la zona oest de la ciutat des de l’Avinguda del Cid i la Gran Via.
  6. La línia 94 uneix més barris: farà el recorregut de l’antiga línia 1, finalitzant el seu recorregut a Av. França (el tram de l’antiga 1, que deixa de fer la línia 94 quedarà cobert per la línia 99).
  7. La línia 95 circularà pel doble sentit d’ús exclusiu per a autobusos a Navarro Reverter, creuant el Riu pel pont de l’Exposició.
  8. La línia 98 t’acostarà a la platja i a l’Estació del Cabanyal, realitzant el recorregut de l’antiga línia 29 d’una forma més ampliada.
  9. La línia 99 ampliarà el seu recorregut des de l’Estació del Cabanyal per arribar fins a la Malva-rosa.
  10. En este microsite pots consultar tots els fullets amb la informació detallada de cada línia: http://emtvalencia.info/novaxarxa
  11. Al web d’EMT tens al teu abast un calculador de rutes actualitzat amb els canvis del dia 22, amb el qual ja pots calcular els teus desplaçaments amb aquests canvis incorporats: http://novaxarxa.emtvalencia.es/geoportal
  12. Et recomanem que descarregues l’aplicació oficial d’EMT València per calcular les teues rutes en qualsevol moment i poder organitzar els teus viatges, ja que s’actualitza en temps real amb tots els canvis i incidències: bit.ly/APP_emtvalencia
  13. Estem informant a peu de carrer amb informadors d’EMT, en una campanya de comunicació 360º que inclou comunicació en 80 marquesines, 130 mupis, 25 autobusos i 185.000 fullets, a més de la comunicació digital en les nostres xarxes socials, canal Bussi, pàgina web corporativa, aquest espai informatiu, atenció al client presencial, telefònica i presencial, i també per WhatsApp i Telegram.
  14. Si tens subtes o consultes, estem ací per a ajudar-te: http://www.emtvalencia.es/ciudadano/index.php?option=com_content&view=article&id=45&Itemid=185&lang=ca

Esperem que amb estos canvis puguem seguir optimitzant la mobilitat de la ciutat que compartimo. Comptem amb tu! Puges?

DEIXAR RESPOSTA