EMT IMPLANTARÀ LES MILLORES EN LA XARXA D’AUTOBUSOS MUNICIPALS EL PRÒXIM 22 DE FEBRER

0
179

VALÈNCIA, DILLUNS 12 DE FEBRER DE 2018

Este dilluns ha començat un desplegament informatiu per a anunciar les millores en diverses línies de la xarxa

      El següent pas avant en la millora de l’eficiència de la xarxa d’autobusos d’EMT València ja té data. Serà dijous de la setmana que ve, 22 de febrer. Encara que afectarà a menys línies que el canvi ja realitzat en 2016 s’ha estat comunicant durant els últims mesos a associacions de veïns i veïnes i de comerciants i en totes i cadascuna de les Juntes de Districte de la ciutat. A més, des de hui l’empresa municipal de transports multiplica l’esforç perquè totes les persones usuàries coneguen de primera mà com els beneficiaran les millores.

Per este motiu, i per primera vegada en la seua història, l’EMT ha dissenyat una campanya informativa que comprén la personalització individual de cadascuna de les parades en les quals alguna línia es veu afectada per un canvi. D’eixa manera, si una persona usuària acudeix a la seua parada i la línia que utilitza no canvia, la vorà com qualsevol altre dia; no obstant això, si alguna de les línies de la seua parada veu implementada alguna millora o modificació, es trobarà a partir de hui un panell d’informació gràfica explicant-li la naturalesa del canvi, ja siga la simple modificació del número que denomina la seua línia (com ocorre en algun cas) o la modificació de l’itinerari, la destinació final o les freqüències.

D’esta manera es col·locaran vinils en un total de 80 marquesines. No obstant això, la informació no acabarà ací, ja que s’afegiran 130 mupis, 25 autobusos i 185.000 fullets explicatius personalitzats també per a cadascuna de les línies que requerisquen una major informació, i que seran principalment repartits a l’interior dels mateixos vehicles de les línies afectades en les jornades prèvies als canvis, i també en els barris pels quals discorren les mateixes i els seus centres de salut, socials i educatius.

MÉS INFORMACIÓ

Des de la direcció d’EMT asseguren que estan satisfets amb la informació que ja s’ha anat traslladant i es traslladarà amb esta campanya, però per a reforçar-la definitivament i que no supose cap contratemps en el funcionament de les línies des de la seua mateixa posada en marxa, l’empresa ha previst disposar d’un total de 40 persones informadores que viatjaran en els propis autobusos i estaran a l’entorn de les parades des de dilluns que ve, 19 de febrer. D’esta manera les persones usuàries també podran consultar qualsevol dubte a este equip, evitant així que els dubtes puguen suposar cap molèstia per a les conductores i els conductors, que es voran alliberats de la necessitat d’explicar les millores.

Com ha recordat el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, l’EMT introdueix una “nova fase de millores i la nostra intenció, després dels bons resultats de les anteriors, és seguir millorant el servici, però a més fer-ho tractant d’evitar al màxim qualsevol molèstia lògica que puga acompanyar un canvi, encara que siga en este cas per a millorar”. En este sentit, ha afegit que “l’EMT ha preparat un desplegament importantíssim, que unit a totes les sessions informatives realitzades fins ara amb veïns i veïnes i entitats socials i comercials, possibilitarà que estes millores, moltes atenent velles demandes veïnals, siguen un èxit des del primer dia”.

DEIXAR RESPOSTA