L’EMT LLANÇA UNA PÀGINA WEB QUE PERMET CALCULAR UNA RUTA AMB LES MILLORES QUE S’IMPLEMENTARAN EL 22 DE FEBRER

0
186

VALÈNCIA, DIMECRES 14 DE FEBRER DE 2018

El geoportal està ja disponible en http://novaxarxa.emtvalencia.es/geoportal/

L’Empresa Municipal de Transports de València (EMT) ha llançat una pàgina web on qualsevol persona usuària pot simular una ruta amb les millores que s’implementaran el pròxim dijous 22 de febrer. El regidor de Mobilitat Sostenible en l’Ajuntament de València i president de l’EMT, Giuseppe Grezzi, ha destacat que esta ferramenta ajuda a “facilitar el canvi i la integració de les millores en els desplaçaments diaris de milers de valencianes i valencians”.

Com és conegut, dijous de la setmana que ve l’EMT millorarà la seua xarxa amb la introducció de canvis en huit línies que implicaran nous itineraris i modificacions de numeració en algunes d’elles. Amb esta web, qualsevol persona pot calcular el seu recorregut habitual i planificar els seus desplaçaments amb una setmana d’antelació. En la web http://novaxarxa.emtvalencia.es/geoportal/ ja està disponible este portal, que conté també informació dels esquemes de les noves línies.

Informació en parades i a bord dels autobusos

Este geoportal afegeix més informació a la campanya informativa que ha encetat l’EMT i que comprèn la personalització de cadascuna de les parades en les quals alguna línia es veu afectada per un canvi. També inclou la col·locació de vinils en 80 marquesines. A més, s’afegiran 130 mupis, 25 autobusos i 185.000 fullets explicatius personalitzats també per a cadascuna de les línies que requerisquen una major informació i que seran repartits sobretot a l’interior dels mateixos vehicles de les línies afectades en les jornades prèvies als canvis i en els barris pels quals discorren les mateixes i els seus centres de salut, socials i educatius.

Finalment, com es va informar des d’un inici, l’empresa ha previst disposar d’un total de 40 persones informadores que viatjaran en els propis autobusos i estaran a l’entorn de les parades des de dilluns que ve, 19 de febrer.

DEIXAR RESPOSTA