LES NOVES MILLORES DE L’EMT ENTREN A DONAR SERVICI ESTE DIJOUS

0
128

VALÈNCIA, DIMECRES 21 DE FEBRER DE 2018

L’Empresa Municipal ha desenvolupat una campanya informativa per alertar les i els usuaris d’este transport públic

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) connectarà, a partir de demà, els barris de Malilla i Quatre Carreres amb l’hospital Doctor Peset. Esta i altres modificacions que afecten a huit línies de l’EMT, i de les quals s’ha donat “amplia” informació durant els últims mesos, “afavoriran els desplaçaments en transport públic per la ciutat”.

Amb estes paraules, el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha manifestat hui, la vespra de la posada en marxa del nou servici, la satisfacció de l’equip de govern “davant la millora de l’eficiència de la xarxa d’autobusos públics”. Els canvis, que afecten a menys línies que la modificació realitzada en 2016, s’ha comunicat a associacions de veïns i veïnes i de comerciants i en totes i cadascuna de les Juntes de Districte de la ciutat. A més, “l’empresa municipal de transports ha multiplicat l’esforç perquè totes les persones usuàries coneguen de primera mà com els beneficiaran les millores”.

De fet, tal com ha recordat Grezzi, l’EMT ha desenvolupat una campanya informativa personalitzada a cadascuna de les parades en les quals alguna línia es veu afectada per un canvi. La companyia ha col·locat vinils en un total de 80 marquesines, panells informatius en 130 mupis i 25 autobusos i ha repartit 185.000 fullets explicatius.

Pel que fa als canvis, cal destacar que la línia la 18 modifica el seu itinerari finalitzant el seu recorregut a l’Hospital Doctor Peset, “una demanda històrica del barri de Malilla i els seus voltants i que ara ho fem possible”; La línia 2 canvia de nom i passa a ser la línia 92 i es reforça amb autobusos articulats i híbrids.

La línia 99, que fins ara es quedava a l’estació del Cabanyal, perllonga el seu recorregut actual per a arribar fins a la Malva-rosa i connecta el marítim i el voltant de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Les línies 3 i 41 es combinen i es convertixen en la 93; La línia 1 passa a ser la 94, i amplia el seu recorregut connectant amb els barris de Tendetes i Campanar i millorant la freqüència. La 29 passa a ser la 98. Dues línies registraran només canvis menors, la línia 25, que finalitzarà el seu recorregut al carrer de Navarro Reverter i la 95, que passarà pel pont de l’Exposició. Estes dues línies connectaran amb la futura àrea d’intercanvi Porta de la Mar-Tetuan.

DEIXAR RESPOSTA