LA LÍNIA 18 DE L’EMT AMPLIA EL SEU RECORREGUT CAP A LES PLATGES

0
335

VALÈNCIA, DIMARTS 3 DE JULIOL DE 2018

Mobilitat Sostenible ha fet les adequacions semafòriques i de senyalització

Des d’este dimarts 3 de juliol la línia 18 de l’EMT amplia el seu recorregut per l’avinguda dels Tarongers cap a les platges. Per fer possible esta millora del servici s’ha invertit el sentit de circulació del tram del carrer de les Columbretes comprés entre els carrers d’Eugènia Viñes i de Pavia, on a partir d’ara s’ubicarà una parada de regulació.

El canvi de sentit suposa que el gir del trànsit rodat des de Pavia fins a Eugènia Viñes ja no es fa pel carrer de les Columbretes i que este carril d’incorporació es convertix en una zona de parada de taxis en cordó d’uns 80 metres. El següent carrer que possibilita el gir des de Pavia és el dels Pescadors, 112 metres més avant en el sentit de la circulació rodada.

El servici de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València ha fet les adequacions semafòriques i de senyalització per fer possible este canvi a primera hora de dilluns.


DEIXAR RESPOSTA