L’EMT INSTAL·LA PUNTS D’INFORMACIÓ EN LES ESTACIONS DE TREN I AUTOBÚS PER AJUDAR ELS VISITANTS A UTILITZAR EL TRANSPORT PÚBLIC I MITIGAR ELS EFECTES DE LA VAGA DE TAXIS

0
120

VALÈNCIA, DILLUNS 30 DE JULIOL DE 2018

L’empresa municipal estudia el reforç puntual de determinades línies

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) posarà punts d’informació en les estacions de tren de Joaquín Sorolla i del Nord i en l’estació d’autobusos per facilitar als visitants tota la informació per moure’s per la ciutat amb l’objectiu de mitigar els efectes de la vaga del taxi.

Des de l’EMT es considera «fonamental poder aportar la informació, en diversos idiomes i de forma pròxima i clara, a aquelles persones que arriben a la ciutat i no tenen disponible un taxi que els acoste fins a la seua destinació. Per això, a partir de demà i fins que finalitze la vaga, hi haurà un equip d’informadors en les tres estacions principals de la ciutat que indicaran, de manera personalitzada, com arribar a la destinació desitjada».

Així, «es treballa per pal·liar al màxim els efectes de la vaga de taxis, per la qual cosa s’ha organitzat un equip d’informadors per facilitar la mobilitat a les persones que, en altres circumstàncies, agafarien un taxi». A més, l’EMT ha informat que «estudiarà en tot moment les necessitats concretes en la xarxa amb motiu de la vaga de taxis, per tal de poder actuar amb la màxima celeritat amb l’aplicació de reforços puntuals».

DEIXAR RESPOSTA