EMT DUPLICARÀ EL SEU SERVICI NOCTURN PER AL FESTIVAL PIROTÈCNIC LA NIT DEL 8 D’OCTUBRE

0
194

VALÈNCIA, DIJOUS 4 D’OCTUBRE DE 2018

                                                            A disposició de la ciutadania

 L’Empresa Municipal de Transports de València duplicarà el servici nocturn de totes les seues línies nocturnes la nit del 8 d’octubre per a possibilitar que tots els valencians i valencianes puguen gaudir del festival pirotècnic que es dispararà a l’Albereda.

Des de l’inici del servici nocturn (22.30 hores), totes les línies tindran una freqüència menor als 30 minuts. A més, en el cas de les línies N1, N8, N89 i N90 els autobusos seran articulats, el que augmentarà la seua capacitat per a dur més gent.

Amb motiu de tots es actes programats el diumenge 7 d’octubre i el mateix dia 9, EMT València activarà un dispositiu d’informació al carrer per a facilitar els desplaçaments. També s’enviarà mitjançant l’aplicació un missatge a tots els dispositius mòbils informant dels talls i nous recorreguts de les línies afectades per les activitats programades per a eixos dies.

El dimarts 9 d’octubre, des de les 12.00 hores, les línies que vinguen del nord de la ciutat es desviaran per Ciudadela i per les Grans Vies, en lloc de pel carrer Colón que estarà tallat per la mascletà i des de la zona sud limitaran a Guillem de Castro. Per la vesprada, l’entrada pel sud limitarà a la segona corona (Grans Vies) ja que el centre estarà tallat per les manifestacions i la desfilada de Moros i Cristians.

DEIXAR RESPOSTA