MOBILITAT SOSTENIBLE ADAPTA DOS PARADES DE L’EMT AL CARRER D’ALCÀSSER PER A FER-LES ACCESSIBLES

0
122

VALÈNCIA, DIMARTS 23 D’OCTUBRE DE 2018

La intervenció forma part del Projecte de Millora d’Accessibilitat de l’EMT

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha destacat el desenvolupament del Projecte de Millora d’Accessibilitat en les parades dels autobusos de l’Empresa Municipal de Transport (EMT). El carrer d’Alcàsser disposa ja de dos noves plataformes i s’ha millorat la de la parada de Manuel de Falla amb Mestre Rodrigo.

«Des de l’inici del mandat estem treballant de forma decidida per a afavorir l’accessibilitat universal al transport públic. S’havia perdut molt de temps en esta ciutat en anys anteriors però ara cada vegada són més les parades que permeten l’accés de totes les persones amb independència de les seues circumstàncies», ha explicat Grezzi.

Les noves plataformes al carrer Alcàsser són les de les parades d’EMT Alcàsser-Ciutat de Mislata (núm. 54) i Alcàsser-Poeta Alberto Lista (núm. 9), en direcció al carrer Nou d’Octubre. Per estes parades circula la línia nocturna N4 i les seues millores permeten una adequada accessibilitat a l’autobús en anivellar el vehicle a la vorera evitant que les persones usuàries hagen de baixar a calçada per a pujar al bus, a més de comptar amb el corresponent paviment acanalat i botonat per a persones invidents.

L’ampliació d’estes plataformes forma part del projecte “Millora d’Accessibilitat” iniciat ara fa dos setmanes amb l’ampliació de la parada de l’avinguda del Cid amb Santa Cruz de Tenerife, que encara seguix en execució.

També s’han iniciat ja les obres d’eliminació de la parada de Pintor Stolz, 62, per no estar en ús i la millora de la parada de Manuel de Falla amb Mestre Rodrigo.

DEIXAR RESPOSTA