CONEIX EL PROCEDIMENT PER A SOL·LICITAR UNA PLAÇA EN EL PÀRQUING CENTRE HISTÒRIC-MERCAT CENTRAL

0
594

VALÈNCIA, DILLUNS 19 DE NOVEMBRE DE 2018

Si estàs interessat en obtindre una plaça en el nou aparcament públic de gestió municipal Centre Històric-Mercat Central en este article et contem tot el que necessites saber. Este aparcament, ubicat en la plaça Ciutat de Bruges de València i amb l’accés de vehicles pel carrer Guillem Sorolla, disposa de 5 plantes en subterrani amb capacitat per a 431 places.

Estes places estan destinades per a residents, comerciants, treballadors/es de l’àrea d’influència i al públic en general com a aparcament de rotació (amb tarifa horària o per mitjà d’abonaments en les modalitats mensual, trimestral i anual). Les places que s’adjudicaran es troben en la planta -5 i per a sol·licitar-les cal presentar la documentació pertinent en l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania d’EMT València (C/Mendoza 5) en el termini establit.

Quins requisits he de complir i quina documentació he de presentar?

DEIXAR RESPOSTA