EMT VALÈNCIA ENTRE LES 50 MILLORS EMPRESES PER A TREBALLAR SEGONS FORBES

0
313

EMT València es troba entre les 50 millors empreses de tota Espanya per a treballar, segons ha fet públic la revista Forbes després de convidar a participar en el procés a quasi 900 empreses amb presència a Espanya i amb prop de 1.000 empleats de mitjana.

El llistat s’ha confeccionat a partir d’un extens qüestionari a més de 300 treballadors i treballadores de l’empresa municipal on es van quantificar 34 aspectes diferents. Es tracta d’un nou reconeixement a EMT després de ser considerada empresa de l’any en 2017 per la revista especialitzada Autocars i Autobusos.

En el cas de la llista Forbes, les dades que s’han valorat han anat des de la qualitat de la retribució tant salarial com via complements, incentius i pagaments en espècie fins al salari emocional que reflecteixen indicadors com la possibilitat de flexibilitzar les jornades i el fàcil accés a dies lliures i vacances, les mesures de conciliació o l’existència de canals per a participar. Sota l’epígraf de ‘organització’, s’ha jutjat l’excel·lència de la responsabilitat social corporativa, el compromís mediambiental i el poder de la marca. Al final del qüestionari, se li demanava a cada participant que, com a ‘conclusió’, li posara nota a la seua visió global de tots els aspectes.

Els resultats van ser donats a conéixer este dijous en un acte a Madrid. Les 50 empreses seleccionades van ser agrupades per sectors. En el cas d’EMT València va ser seleccionada en el grup de Transport & Logística al costat de Metro Madrid, XPO Logistics i Renfe Viatgers.

DEIXAR RESPOSTA