UN CONCURS ESCOLAR DIBUIXA L’EXTERIOR D’UN AUTOBÚS DE L’EMT

0
144

VALÈNCIA, DILLUNS 1 D’ABRIL DE 2019

Hi han participat 77 col·legis i al voltant de 4.000 alumnes

Este matí el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha lliurat el premi al guanyador del concurs «Dissenya el teu autobús de l’EMT», Adrián Galindo, un xiquet de primer de Primària del col·legi Marni de València. Este concurs s’ha celebrat amb motiu de la passada Setmana de la Mobilitat Sostenible, en la qual han participat 77 col·legis i prop de 4.000 alumnes.

El disseny, que ja es pot veure en un autobús de l’empresa municipal, representa un jardí. Este matí el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha participat en l’acte en què l’alumnat del col·legi Marni ha conegut l’autobús i ha contestat a les seues preguntes sobre la mobilitat a València.

El concurs «Dissenya el teu autobús de l’EMT» és una convocatòria anual dirigida a tots els col·legis de Primària de la ciutat de València. Hi ha dos premis, per una banda, al millor disseny per a l’autobús i, per l’altra, al de millor targeta. A més, tots els dibuixos que han concursat es varen exposar en la passada fira d’Expojove.

DEIXAR RESPOSTA