EMT REFORÇA EL SERVICI PER ALS CONCERTS DEL DISSABTE

0
132

EMT reforçarà el servici de les seues línies per possibilitar la mobilitat sostenible de les persones que vulguen gaudir dels espectacles musicals programats en la ciutat per a este dissabte 11 de maig. 

Així, les línies 19, 95 i 99 es voran reforçades des de les 18.00 de la vesprada amb un total de 10 autobusos més que allargaran el seu horari fins a les 00.45 (L99) i les 1.15 (L19 i L95) respectivament. Amb estos reforços, la línia 95 passarà a tindre una freqüència d’11 minuts, la línia 99 de 10 minuts i la línia 19 passarà cada 8 minuts.

D’altra banda, les línies nocturnes N1 i N9 també es reforçaran donant servici cada 25 minuts per a possibilitar la tornada des de La Marina cap al centre.

Amb este dispositiu es dona resposta als dos festivals musicals del dissabte de vesprada/nit on s’espera una important afluència de públic i que tindran lloc en la Ciutat de les Arts i les Ciències i La Marina de València.

DEIXAR RESPOSTA