EMT CONSTITUEIX EL NOU CONSELL D’ADMINISTRACIÓ

0
180

ALÈNCIA, DIVENDRES 26 DE JULIOL DE 2019

Ha aprovat la compra de 150 nous autobusos que arribaran un any abans del que es preveía, i el nou organigrama de l’empresa

El nou Consell d’Administració de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha quedat constituït hui, en prendre possessió dels seus càrrecs els nous consellers i conselleres.

Este nou consell està compost per tres representants de Compromís, dos del PSPV, altres dos del PP i un de Cs i Vox. El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, serà el president de l’empresa i la regidora de Cicle Integral de l’Aigua, Elisa Valía, la vicepresidenta.

Giuseppe Grezzi ha detallat que la seua aposta continuarà sent la de la «responsabilitat per a continuar el procés de modernització de l’empresa i consolidar les millores que varen començar fa ja quatre anys».

Este primer consell ha servit per a aprovar la compra de 150 nous autobusos que començaran a arribar de manera escalonada entre març de 2020 i juliol de 2021 (un any abans del que es preveia). D’esta forma, la flota d’autobusos tindrà una edat mitjana de 7,5 anys, enfront dels més de 13 anys que tenia en 2015, després d’anys sense comprar cap unitat.

També s’ha acordat el nou organigrama que organitza l’empresa en set àrees: gestió, operacions, tècnica, desenvolupament, planificació, contractació i mobilitat.

DEIXAR RESPOSTA