LA XIFRA DE PASSATGERS D’EMT CREIX UN 5,58% A L’OCTUBRE I JA SUPERA ELS 80 MILIONS EN EL QUE PORTEM D’ANY

0
95

VALÈNCIA, DILLUNS 11 DE NOVEMBRE DE 2019

Es tracta de la millor dada registrada en el mes d’octubre dels últims 3 anys, així com el major increment mensual d’enguany

El nombre de viatgers de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha continuat creixent durant el mes d’octubre passat, en el qual s’ha registrat un total de 9.163.279 validacions, la qual cosa suposa un creixement del 5,58% respecte al mateix mes de l’any anterior. D’esta manera, entre gener i octubre, més de 80 milions de persones han triat els autobusos públics per als seus desplaçaments, 629.455 més que en el mateix període de 2018.

Durant el mes d’octubre s’han registrat 484.079 viatges més que en el mateix mes de 2018, quan es va comptabilitzar un total de 8.679.200 validacions. Entre la pujada generalitzada de viatges en tots els títols destaquen les registrades en els bons per al col·lectiu juvenil i estudiantil i menors d’11 anys.

Des de gener fins a octubre el títol EMT Jove ha augmentat un 4,2% i ja acumula 2,73 milions de validacions, mentre que l’Abonament Transport Jove ha crescut un 8,3% i ja supera el milió de viatges. També destaca l’augment del 6,3% del bo infantil, que durant els deu primers mesos de l’any acumula 958.436 validacions.

Estes dades fan del mes passat el millor mes d’octubre dels últims tres anys quant a nombre de passatgers. Es tracta també del major increment mensual de viatges registrat en el que portem d’any, molt per damunt de la pujada del 2,79% registrada el mes de març.

L’increment del nombre de passatgers, especialment entre els joves i xiquets, recolza l’esforç impulsat des de l’empresa municipal per al foment del transport públic amb títols propis adaptats a les necessitats específiques de cada col·lectiu per a viatjar amb els autobusos públics.

DEIXAR RESPOSTA