L’OFICINA D’ATENCIÓ A LA CIUTADANIA DE L’EMT COMPLIX 30 ANYS DE TREBALL ACOSTANT-LI EL TRANSPORT PÚBLIC I SOSTENIBLE

0
154

VALÈNCIA, DIMARTS 26 DE NOVEMBRE DE 2019

En 2018 l’EMT va crear una nova oficina accessible per a les persones usuàries amb problemes de mobilitat.

L’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de l’Empresa Municipal de Transports de València (EMT) celebra el seu trenté aniversari treballant per a millorar els seus servicis d’atenció i informació a les persones usuàries a través d’una comunicació més directa, pròxima i permanent que ha permés involucrar a la ciutadania en el compromís per millorar el transport públic i sostenible.

Durant estos 30 anys, la prioritat de la OAC ha sigut millorar els seus servicis presencials i digitals amb les persones usuàries per a ser més accessibles. En este sentit, en els últims anys s’ha reforçat l’atenció a la ciutadania a peu de carrer amb persones informadores que ajuden a aclarir dubtes i recomanar trajectes de forma més personalitzada.

Amb l’objectiu de facilitar l’accessibilitat dels usuaris i usuàries amb problemes de mobilitat a les instal·lacions de la OAC, en 2018 l’oficina de Ciutat Vella va ser traslladada al carrer Mendoza, on es va crear un nou espai d’atenció a la ciutadania. Amb esta nova ubicació, totes les persones que acudixen a realitzar qualsevol tràmit poden accedir a l’interior sense necessitat de baixar escales, com ocorria fins a eixe moment.

La història de la OAC es remunta a 1989, quan es va crear el servici. A partir del 2002 es va ampliar amb l’arribada de la OAC a Correu Vell i més tard, en 2010 i 2013, amb l’ampliació de les oficines físiques en el Metre de Colón i en la UPV. En 2015 l’EMT es va convertir en la primera empresa europea de transport a tindre un canal d’atenció ciutadana en Whatsapp i Telegram. Gràcies a esta aposta pionera, l’EMT va ser reconeguda amb el premi “Civitas” a la millor campanya de participació pública.

Amb motiu d’este aniversari, l’EMT llançarà la campanya “30 anys amb tu” en les xarxes socials i en el canal EMTV, on en els pròxims mesos es contaran històries i anècdotes divertides que hagen succeït durant estes tres dècades d’història. També es regalaran fundes bonobús dissenyades per a l’ocasió que es distribuiran a les persones usuàries que compren o realitzen recàrregues en les OACS.

DEIXAR RESPOSTA