S’INCREMENTEN EN TOTS SANTS LES PERSONES USUÀRIES DE LES LÍNIES D’EMT I LA LÍNIA LLANÇADORA ENTRE L’AJUNTAMENT I EL CEMENTERI GENERAL

0
149

VALÈNCIA, DILLUNS 4 DE NOVEMBRE DE 2019

Un 6,92 % més de persones usuàries a la línia llançadora i fins a un total de 150.000 en el conjunt de les línies dels autobusos municipals.

Prop de 150.000 valencians i valencianes han triat durant la celebració de Tots Sants les línies de l’Empresa Municipal de Transports de València (EMT) per a fer els seus desplaçaments en el dia de Tots Sants, front a les 144.000 de l’any passat. D’altra banda, la línia especial que ha connectat de manera directa la plaça de l’Ajuntament amb el cementeri el dia 1 ha registrat un augment d’un 6,92 % en el nombre de persones usuàries respecte a l’any passat.

El dispositiu especial de l’empresa pública per a Tots Sants s’ha realitzat sense incidències i amb unes xifres que mostren la consolidació de l’ús del transport públic. La línia llançadora des de la plaça de l’Ajuntament fins al Cementeri General ha registrat més de 2.100 validacions; a més, més de 150 persones han utilitzat la línia entre el tanatori i l’ampliació del cementeri proporcionada de manera gratuïta per tal de facilitar la mobilitat de les persones usuàries entre les diferents dependències del cementeri. Entre les línies cap al General reforçades per l’empresa municipal -9, 10, 99 i 18-, la més utilitzada l’1 de novembre ha sigut la 99, amb un 1,36 % més de validacions respecte a l’any passat.

Pel que fa a la puntualitat de les línies de l’EMT que van al cementeri ha millorat enguany situant-se per damunt del 92 % -front al 83 % de l’any passat- i la regularitat de la freqüència també ha millorat huit punts respecte a 2018.

Les dades d’enguany mostren que cada vegada són més els valencians i valencianes que trien els autobusos municipals per als seus desplaçaments en Tots Sants, i en els darrers anys s’ha registrat una tendència al alça en el nombre de persones usuàries: les 150.000 d’enguany contrasten amb les 144.000 de 2018, les 141.000 de 2017 o les 134.000 de 2016.

DEIXAR RESPOSTA