LA PLAÇA DE L’AJUNTAMENT ES CONVERTIX EN ZONA PER A VIANANTS DURANT 9 DIES ESTE NADAL

0
429

VALÈNCIA, DIMECRES 18 DE DESEMBRE DE 2019

L’EMT duplicarà el seu servici a les línies nocturnes les nits del 24 i del 31 de desembre. A més, avançarà la seua primera eixida a les 21.15 hores.

Amb motiu de les festes nadalenques, es procedirà a la conversió de la Plaça de l’Ajuntament en zona per a vianants en les mateixes condicions com es fa un diumenge final de mes, podent-se ampliar la zona de restricció en alguns moments si així ho considera la Policia Local de València davant l’afluència de persones i les condicions generals de la circulació que es registren.

Les nou dates quan s’efectuarà esta mesura amb què es permet facilitar la seguretat i l’accessibilitat dels milers de vianants que es concentren a la Plaça de l’Ajuntament per assistir als esdeveniments que es programen en ella i a les activitats que realitza l’Associació de Comerciants del Centre Històric són: del dimarts 24 de desembre a les 15:00h. fins el dimecres 25 a les 22:00h.; del dissabte dia 28 de desembre a les 15:00h. fins el diumenge 29 a les 22:00h.; del dia 31 a les 08:00h. (amb motiu de les campanades infantils que realitza la Regidoria de Cultura Festiva d’11:00h. a 13:00h. i la festa nocturna de 21:00h. a 03:00h.) fins el dia 1 de gener a les 22:00h., i, per últim, del dissabte 4 de gener a les 15:00h. fins el dilluns 6 de gener a les 21:00h.

Estos talls es realitzaran mantenint l’accés exclusiu als autobusos de l’EMT i taxis des del número 19 del carrer de Xàtiva fins a l’avinguda del Marqués de Sotelo. També es realitza un tall selectiu a la Plaça de Sant Agustí i al carrer de la Pau a l’altura de Marqués de Dosaigües, permetent el pas exclusivament al transport públic, bus turístic, vehicles d’emergències, residents i clients de l’aparcament de la Plaça de la Reina.

DISPOSITIU ESPECIAL D’EMT

L’Empresa Municipal de Transport de València (EMT) duplicarà el seu servici a les línies nocturnes les nits del 24 i del 31 de desembre. Eixes nits, el servici nocturn avançarà la seua primera eixida a les 21.15 hores, moment on la major part del servici diürn es retira. A més, el dispositiu els dies de tancament de la plaça serà el mateix que els dels últims diumenges de cada mes.

L’any passat els autobusos de l’EMT varen transportar més d’1,8 milions de persones entre els dies 23 i 31 de desembre, un 2,3 % més que el mateix període de l’any anterior. De fet, en dies concrets, com per exemple el 24 de desembre, hi hagué un 27% més de validacions, i el dia 31, un 59 % més de validacions.

DEIXAR RESPOSTA