ALUMNAT DE PRIMÀRIA DISSENYA L’EXTERIOR D’UN AUTOBÚS DE L’EMT

0
251

 

VALÈNCIA, DIMARTS 14 DE GENER DE 2020

Un total de 71 col·legis participen amb 6.500 dibuixos en el concurs per a dissenyar l’exterior d’un autobús i una targeta de l’EMT.

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha entregat hui el premi a la guanyadora del concurs de la Setmana de la Mobilitat Sostenible 2019, Ariadna Molina, una alumna de quart de Primària del col·legi Vilavella, que ha dibuixat l’exterior d’un autobús de l’EMT. A més, les i els escolars han pogut conéixer de prop l’autobús que ja lluïx el disseny guanyador i que circularà pels carrers de la ciutat.

El dibuix premiat mostra una ciutat verda i amable on circulen els autobusos de l’EMT amb el lema “Viatja en un bus molt ecològic”. En el concurs han participat alumnes de Primària de 71 col·legis dels barris i pobles de València amb la presentació d’uns 6.500 dibuixos.

En el lliurament del premi, el regidor i el director gerent de l’EMT, Josep Enric Alemany, també han parlat amb l’alumnat sobre mobilitat a València i han respost a les seues preguntes, moltes d’elles sobre la importància del transport públic i per què els nous autobusos híbrids i elèctrics de l’EMT són més respectuosos amb el medi ambient.

A més, demà dimecres el regidor de Mobilitat Sostenible entregarà a un altre alumne de Primària el premi al millor disseny de la targeta Mòbilis de l’EMT.

DEIXAR RESPOSTA