UN DOBLE CARRIL EMT-TAXI FACILITARÀ LA CIRCULACIÓ DEL TRANSPORT PÚBLIC AL CARRER DEL GENERAL PALANCA

0
200

El servici de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València ha realitzat hui les tasques de pintura per a crear un nou doble carril EMT-Taxi de cara a la futura reordenació de la xarxa, que entrarà en funcionament el 23 de març.

El doble carril facilitarà la circulació del transport públic i donarà regularitat a la xarxa d’EMT, ja que en este carrer tindrà parada la nova línia C1-Centre Històric, amb una freqüència de quatre minuts tots els dies de la setmana, al matí i a la vesprada. Així, el doble carril permetrà que l’autobús de la C1 puga esperar a les persones usuàries que vulguen fer transbord, mentre la resta de les línies circulen amb normalitat.

El doble carril EMT-Taxi també agilitarà la circulació dels autobusos municipals en el dispositiu especial de Falles, ja que moltes línies realitzaran parada provisional en la zona de Tetuan-Porta de la Mar a causa dels desviaments i talls al trànsit amb motiu dels actes fallers.

DEIXAR RESPOSTA