EMT LLANÇA EL CONCURS DE DIBUIX INFANTIL “ON T’AGRADARIA ANAR AMB AUTOBÚS QUAN TOT AÇÒ PASSE?”

0
432

Fins al pròxim 3 d’abril, els xiquets i xiquetes menors de 14 anys podran participar i enviar el seu dibuix a través del Facebook d’EMT

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) ha llançat el concurs de dibuix infantil “On t’agradaria anar amb l’autobús d’EMT quan tot açò passe?”, amb l’objectiu de què les xiquetes i els xiquets ens conten des de casa quin lloc de la ciutat els agradaria visitar quan acabe l’estat d’alarma i tots tornem a la normalitat i a disfrutar de la vida al carrer.

Des de hui i fins el pròxim 3 d’abril, es podrà participar comentant, a través del perfil d’una persona major de 18 anys, la publicació del concurs en el Facebook d’EMT i pujar una foto del dibuix amb el nom de l’autor o autora i el hashtag #AçòTambéPassarà. Els cinc dibuixos més originals i inspiradors seran premiats amb un diploma, un lot de regals i un abonament de 10 viatges gratis en els autobusos públics d’EMT.

“L’objectiu és entretenir i motivar als més menuts estos dies que estan a casa, però també que els seus dibuixos ens ajuden a omplir les xarxes socials de missatges d’ànim i esperança. Són moments difícils, però hem de ser responsables i quedar-nos a casa, perquè tot açò passarà. I aleshores podrem eixir al carrer amb més força que mai per a celebrar-ho”, ha senyalat el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi.

Durant els pròxims dies, es recopilaran els dibuixos que participen i es difondran a través de les xarxes socials d’EMT i el canal EMTV fins que acabe el concurs. El nom dels guanyadors es publicarà el 6 d’abril i es farà entrega del premi quan les oficines de l’OAC funcionen amb normalitat, seguint les indicacions de les autoritats sanitàries. Les bases del concurs es poden consultar al Facebook d’EMT i a emtvalencia.info.

BASES DEL CONCURS

DEIXAR RESPOSTA