EMT COMPENSARÀ AMB UNA RECÀRREGA GRATUÏTA DE 30 DIES A LES PERSONES USUÀRIES DE L’ABONAMENT EMT JOVE QUE NO HAN POGUT UTILITZAR-LO ESTE MES

0
611

VALÈNCIA, DISSABTE 11 D’ABRIL DE 2020

Grezzi ha destacat que l’EMT continua treballant per oferir un servici essencial i de qualitat als valencians i valencianes.

L’Empresa Municipal de Transports de València (EMT) ha establit un mecanisme per compensar les vora 4.000 persones usuàries que varen adquirir o recarregar i activar un abonament EMT Jove des de l’1 fins el 14 de març, amb anterioritat per tant al decret de l’estat d’alarma, i que no han pogut fer ús d’ell per les limitacions de moviments imposades pel govern central.

Tenint en compte l’excepcionalitat de la situació, EMT ha decidit activar a totes les persones afectades una recàrrega completa (30 dies) sense cap cost. Esta recàrrega no caduca i s’activarà quan la persona usuària torne a pujar al bus i valide per primera vegada el seu abonament. D’esta manera, es compensarà de forma automàtica a les persones usuàries sense necessitat de que realitzen gestions addicionals o visiten les oficines de l’OAC.

El regidor de Mobilitat Sostenible i president de l’EMT, Giuseppe Grezzi, ha posat en valor que “des de l’EMT seguim treballant per a oferir un servici essencial i de qualitat als valencians i valencianes” i ha recordat que “ara hem de quedar-nos a casa i sols es pot utilitzar l’autobús si realment és necessari”.

 

DEIXAR RESPOSTA