EMT RECUPERA LA RECÀRREGA ONLINE DELS SEUS ABONAMENTS

0
585

VALÈNCIA, DIJOUS 9 D’ABRIL DE 2020

Les persones usuàries podran tornar a adquirir títols a través de l’App i la pàgina web i activar-los posteriorment en la màquina validadora de l’autobús

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha recuperat la recàrrega online dels seus abonaments, de manera que des de hui les persones usuàries també podran adquirir els seus títols a través de l’aplicació mòbil o la pàgina web d’EMT i, posteriorment, activar les recàrregues en acostar la targeta a la màquina validadora de l’autobús quan necessiten realitzar un desplaçament permés durant l’Estat d’Alarma.

Als darrers dies EMT ha treballat intensament per habilitar les màquines validadores dels autobusos com a punt d’activació de les compres de recàrregues online dels seus títols, ja que fins ara només es permetia activar-les en la màquina expenedora situada en la part davantera al costat del conductor. Per això, el passat 13 de març es va suspendre la recàrrega online com a mesura de prevenció contra la COVID-19 per evitar el contacte entre el personal de conducció i el passatge, que tampoc pot accedir per la porta davantera de l’autobús o realitzar pagaments en efectiu.

Amb la millora implantada en els sistemes tecnològics d’EMT, queda oberta de nou la botiga online en l’app i la pàgina web amb l’objectiu de facilitar la compra a aquelles persones que hagen de desplaçar-se necessàriament durant l’estat d’excepcionalitat.

A més, es disposarà d’un viatge de reserva en cas que la targeta es quede sense viatges, que es descomptarà posteriorment quan la targeta torne a tindre saldo i passe per la validadora. No obstant això, es recomana recarregar de manera planificada, almenys amb 24 hores d’antelació abans d’esgotar tots els viatges, per a garantir el bon funcionament i evitar incidències.

Actualment, la compra online en EMT representa ja quasi el 15 % de les recàrregues del bonobús, el que suposa un creixement d’un 10 % en 2019. Cal recordar que els  abonaments d’EMT se seguiran venent en estancs i quioscos, però en el cas de títols com el bonobús personalitzat per a famílies nombroses i monoparentals o l’EMT Jove sols es poden adquirir de manera online o en les Oficines d’Atenció a la Ciutadania (OAC), que estos dies estan tancades per seguretat.

BONOBÚS PERSONALITZAT PER A FAMÍLIES NOMBROSES I MONOPARENTALS

D’acord amb la resolució de la Generalitat Valenciana (2020/2706) que prorroga la vigència del títol bonobús personalitzat en les targetes actives caducades des de l’1 de juny 2019 fins al 14 de març de 2021, EMT ha actualitzat totes les targetes per a famílies nombroses i monoparentals afectades per la situació perquè puguen continuar recarregant i validant amb normalitat mentre dure la mesura.

No obstant això, totes les persones a les quals els caduque els carnets de família nombrosa i monoparentals tenen l’obligació de sol·licitar la renovació dels mateixos una vegada finalitze l’Estat d’Alarma per la COVID-19. Tota esta informació pot ser consultada en la secció de tarifes i títols de la pàgina web, així com a l’OAC, que oferix atenció telefònica i online (WhatsApp i Telegram)

DEIXAR RESPOSTA