EMT VALÈNCIA AMPLIA LES PLACES PER A RESIDENTS I COMERCIANTS EN L’APARCAMENT CENTRE HISTÒRIC-MERCAT CENTRAL

0
161

A partir de demà, es podran sol·licitar 46 noves places per a cotxes i 9 per a motocicletes, i tindran preferència les persones que estan en llista d’espera de l’anterior convocatòria

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) obrirà este dilluns 1 de juny el termini perquè les persones residents sol·liciten les noves places que l’aparcament Centre Històric-Mercat Central posa a disposició de residents, comerciants i/o treballadors i treballadores. En total, s’oferiran 46 noves places per a cotxes i 9 per a motocicletes, i en el procés d’adjudicació tindran preferència les persones que estan en llista d’espera de l’anterior convocatòria i continuen interessades.

D’esta manera, tota la planta -5 de l’aparcament públic de gestió municipal es destinarà a persones residents, comerciants o treballadors i treballadores de l’àrea d’influència de l’aparcament, que en podran tindre un ús per termini d’un, tres o cinc anys (abonament de llarga durada).

Per a l’adjudicació de les noves places, en primer lloc es contactarà amb les persones que es varen quedar en llista d’espera en l’anterior període de sol·licitud de places per a saber si continuen interessades. Una vegada es faça eixe tràmit, es començarà a adjudicar la resta per ordre de petició.

Tot aquella persona interessada en obtindre una plaça en l’aparcament Centre Històric-Mercat Central haurà de presentar a partir de demà la documentació pertinent en l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania d’EMT (carrer Mendoza, 5). Sols s’atendrà una petició per persona i serà necessària la cita prèvia, que ja es pot demanar a través de la pàgina web d’EMT www.emtvalencia.es.

Les places es podran demanar fins al 30 de juny i s’adjudicaran per ordre de petició. El preu de l’abonament per a cotxes és de 110 euros al mes per a un abonament d’un any, 100 euros al mes per a un abonament de 3 anys i 90 euros al mes per a un abonament de 5 anys. A més, si es fa un pagament únic, hi ha un descompte del 5% sobre eixe preu.

Respecte a la documentació a presentar, en tots els casos caldrà presentar el permís de circulació. En el cas d’arrendataris d’habitatges o locals, també hauran de presentar el contracte de lloguer en vigor, mentre que els treballadors i treballadores per compte d’altre hauran de presentar el butlletí de cotització a la Seguretat Social o certificat de la Tresoreria de Seguretat Social. Pel que fa a les persones amb mobilitat reduïda, a més dels anteriors, hauran d’aportar el certificat oficial de discapacitat.

DEIXAR RESPOSTA