L’OFICINA D’ATENCIÓ A LA CIUTADANIA D’EMT REOBRI PER A ATENDRE DE MANERA PRESENCIAL AMB CITA PRÈVIA

0
104

S’han instal·lat mampares en els llocs d’atenció directa i s’ha reforçat la neteja i desinfecció diària per a garantir la seguretat i salut de tots i totes

L’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de l’Empresa Municipal de Transports de València (EMT) situada en el carrer Mendoza ha reobert per a atendre de manera presencial a les persones usuàries que hagen sol·licitat prèviament la seua cita. Per a garantir la seguretat i salut de totes les persones, s’ha reforçat la neteja i desinfecció i s’han col·locat mampares en els llocs d’atenció directa.

Amb la fase 1 de la desescalada, l’OAC torna a oferir atenció presencial de 10.00 a 18.00 hores per a realitzar tràmits de títols, com altes o duplicats d’abonaments personalitzats, o gestionar els objectes perduts.

Les persones usuàries hauran de sol·licitar prèviament una cita a través de la web www.emtvalencia.es, on ja s’ha habilitat un gestor de cites prèvies per a facilitar el tràmit. Es donarà una cita cada 30 minuts per a una sola persona, que haurà d’acudir obligatòriament amb mascareta. A més, només es permetran els pagaments amb targeta, ja que igual que succeeix en els autobusos municipals, s’ha eliminat el pagament en efectiu com a mesura de prevenció.

L’atenció presencial sols es realitzarà en les instal·lacions de l’OAC en el carrer Mendoza, ja que les oficines en l’estació de Colón i la Universitat Politècnica de València estan tancades fins a nou avís. L’OAC també mantindrà l’atenció a les persones usuàries per telèfon, correu electrònic, WhatsApp o Telegram de 8.00 a 20.00 hores.

Des de l’inici de la crisi sanitària, l’OAC ha reforçat la seua atenció online i ha atés més de 8.600 consultes. Com a mesura de prevenció, fins ara només atenia de manera presencial qüestions d’urgència.

DEIXAR RESPOSTA