EL DISPOSITIU D’ESTIU D’EMT COMENÇA ESTE DISSABTE PER A REFORÇAR 15 LÍNIES QUE ARRIBEN A LES PLATGES

0
523

VALÈNCIA, DIVENDRES 12 DE JUNY DE 2020

A més d’incrementar l’oferta i millorar les freqüències, es prolonguen els recorreguts de cinc línies per a facilitar els desplaçaments cap a la franja marítima.

El dispositiu d’estiu de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València comença este dissabte 13 de juny per a reforçar les línies 14, 15, 18, 19, 24, 25, 31, 32, 92, 93, 95, 98, 99, N1 i N9 durant els pròxims mesos, adaptant-se així a les necessitats de mobilitat de les persones usuàries cap a les platges de la ciutat i de l’àrea metropolitana. Des d’este dissabte fins al pròxim 1 de setembre, s’incrementa l’oferta d’estes quinze línies per a millorar la seua freqüència i es prolonga el recorregut de les línies 18, 24, 92, 95, 98 per a acostar a les persones usuàries fins a la zona de platja.

Així, a partir d’este dissabte, la línia 18 prolonga la seua ruta per a facilitar els desplaçaments cap a la platja dels veïns i veïnes dels barris de Malilla i Sant Marcel·lí. D’esta manera, en lloc d’acabar al principi de l’avinguda de Tarongers, la línia 18 continuarà cap a la platja pel carrer Eugenia Viñes cap a la rotonda Mare de Déu del Sufragi.

També canvia el seu recorregut d’estiu la línia 24, que arriba a El Palmar passant ara per la platja del Saler. Cal recordar que amb la nova xarxa la línia 25 s’ha desdoblegat en dues línies per a respondre a una demanda del veïnat i turistes. Així, la línia 25 té ara com a destí El Perellonet i El Perelló, mentre que línia 24 El Palmar.

D’altra banda, la línia 92 modifica el seu itinerari fins al Passeig Marítim entre el carrer Marcos Sopena i avinguda Mediterrani, mentre que la línia 95 amplia la seua ruta per a connectar amb el front marítim als residents de barris com el de Natzaret. La línia 98 també modifica el seu recorregut i, en lloc de finalitzar en l’estació del Cabanyal, arribarà fins al Passeig Marítim tots els dies, no sols en caps de setmana com fins ara. D’esta manera, les veïnes i veïns de Olivereta, Campanar, Saïdia i el sud de Benimaclet tindran tots els dies un autobús directe cap a la platja.

PUNTS D’INFORMACIÓ

Durant este cap de setmana, personal d’EMT proporcionarà informació sobre este dispositiu especial d’estiu en diferents punts de la ciutat, com els intercanviadors de Tetuán-Porta de la Mar i el de Xàtiva-Estació del Nord, així com en el Passeig Marítim de la Malva-rosa i en Les Arenes.

Estos punts d’informació estan adaptats a les mesures de seguretat de la Covid-19 per a garantir la seguretat i salut de totes les persones usuàries. Així, es distribuirà material informatiu especial, recobert d’un film antibacterià que elimina el 99% dels bacteris que entren en el material quan una persona el toca. També es repartiran 20.000 ventalls amb este mateix material que inclouen de manera pràctica tota la informació necessària per a moure’s amb EMT este estiu.

L’empresa municipal manté les mesures de seguretat per a garantir que este estiu els seus autobusos continuen sent un espai segur per a tots els viatgers i viatgeres. Així, continuarà amb el reforç de la desinfecció i neteja diària de tots els seus vehicles i amb altres mesures de prevenció com la suspensió del pagament en efectiu. A més, les persones usuàries hauran de portar mascareta durant tot el seu viatge i respectar les mesures de seguretat.

“Un any més EMT s’adapta a les necessitats de les persones usuàries i reforça les seues línies per a oferir un servei de qualitat, garantint la seguretat i salut de tots i totes. Aquest estiu el transport públic torna a ser la millor opció perquè les veïnes i veïns i els turistes es moguen per la ciutat i disfruten de les nostres platges”, ha destacat el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi.

DEIXAR RESPOSTA