DOS PARADES D’EMT EN EL PERELLONET INCORPOREN PANELLS INFORMATIUS DE TEMPS D’ARRIBADA

0
231

VALÈNCIA, DIVENDRES 17 DE JULIOL DE 2020

El temps d’arribada dels autobusos també es pot consultar a temps real en les 1.200 parades d’EMT a través de l’APP

La regidoria de Mobilitat Sostenible ha instal·lat nous panells informatius de temps d’arribada en dos parades de l’Empresa Municipal de Transport (EMT) en El Perellonet. Amb este projecte, triat pels veïns i veïnes en els Pressupostos Participatius, es millora el servei d’informació per a les persones usuàries dels autobusos municipals.

Els panells es troben situats en les parades Gavines-Bitàcora i Gavines-Les Dunes. Els treballs d’instal·lació es van iniciar en juny i van ser adjudicats per un import de 17.459 euros.

Les persones usuàries també poden consultar l’hora d’arribada dels autobusos en els 1.200 punts de parada d’EMT. Només han d’accedir a l’aplicació d’EMT o utilitzar el lector QR disponible en cada parada per a obtindre de manera directa i a temps real la informació de temps d’arribada dels autobusos.

D’esta manera, les usuàries i usuaris poden disposar de tota la informació sobre els pròxims autobusos des de la seua butxaca, així com planificar els seus desplaçaments des de les seues parades habituals, que poden memoritzar en el dispositiu mòbil per a consultar les pròximes hores de pas de manera més fàcil i ràpida abans d’acudir a les parades.

DEIXAR RESPOSTA