EMT LLANÇA UNA NOVA EDICIÓ DEL CONCURS DE DIBUIX DE LA SETMANA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE

0
432

VALÈNCIA, DIJOUS 23 DE JULIOL DE 2020

Fins al 4 de setembre els centres poden inscriure l’alumnat de Primària per participar en el disseny de l’exterior d’un autobús d’EMT i d’una targeta Móbilis

Els centres educatius de Primària de València ja poden inscriure’s en la nova edició del concurs de dibuix de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible organitzat per l’Empresa Municipal de Transports (EMT). Les xiquetes i els xiquets poden participar en esta iniciativa amb la temàtica ‘Transport sostenible i ecologia’ en dos categories: el disseny exterior d’un autobús d’EMT i el disseny d’una targeta Móbilis.

Els dos dibuixos guanyadors s’utilitzaran per a retolar l’exterior d’un autobús municipal que circularà per la ciutat durant tot l’any i per a il·lustrar una edició especial de 25.000 targetes Móbilis. A més, els dibuixos més originals optaran a diferents premis i mencions especials.

Este concurs anual va dirigit a tots els col·legis de Primària de la ciutat de València i els seus pobles. Els centres que vulguen participar han d’inscriure’s abans del 4 de setembre en l’adreça projeducatius@emtvalencia.es. Posteriorment es farà arribar a totes les escoles participants unes plantilles perquè l’alumnat puga realitzar les il·lustracions.

En la passada edició, la de 2019, 77 col·legis i prop de 4.000 alumnes participaren en esta iniciativa que pretén que els xiquets i xiquetes coneguen la importància de l’ús del transport públic per a tindre una ciutat més amable i respectuosa amb el medi ambient.

DEIXAR RESPOSTA