L’OFICINA D’ATENCIÓ A LA CIUTADANIA D’EMT RECUPERA LA NORMALITAT AMB 15.000 ATENCIONS EN JUNY

0
206

VALÈNCIA, DIUMENGE 19 DE JULIOL DE 2020

L’OAC facilita la tornada a la ‘nova normalitat’ de les persones usuàries amb l’ampliació del seu horari i l’atenció presencial amb mesures de seguretat

L’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) ha atés 15.000 consultes d’usuaris i usuàries durant el mes de juny, un 98 % més que en maig, després de recuperar l’atenció presencial i ampliar el seu horari. Amb la fi de l’estat d’alarma i la recuperació progressiva de passatgers i passatgeres, l’equip de l’OAC continua prestant el seu servici per a facilitar la tornada a la ‘nova normalitat’ a les persones usuàries del transport públic.

Estos 15.000 contactes s’han realitzat a través de telefonades (67 %), visites presencials (4 %), consultes a través de les xarxes socials (24 %) i presentació d’escrits (5 %). El major increment s’ha produït en els contactes telefònics, que han passat dels 4.580 de maig als 10.017 de juny.

L’OAC ha recuperat l’horari d’atenció telefònica de 8.00 a 21.00 hores de dilluns a divendres i l’atenció presencial en les oficines del carrer Mendoza i en l’estació de metro de Colón mitjançant cita prèvia, que es pot sol·licitar a través del gestor de cites prèvies habilitat en la web www.emtvalencia.es. Les oficines a la Universitat Politècnica de València permaneixen tancades fins a nou avís, ja que no hi ha activitat universitària presencial.

Per a garantir la seguretat i salut de tots i totes, s’han adaptat les instal·lacions de l’OAC amb mampares en els llocs d’atenció directa i s’ha reforçat la neteja i desinfecció diària. A més, l’ús de màscara és obligatori.

L’equip de l’OAC ha prestat el seu servici a la ciutadania durant tota la crisi de la COVID-19 i, des del 16 de març fins al 19 de juny, va reforçar la seua atenció a través del telèfon, correu electrònic, xarxes socials i WhatsApp per a atendre 21.000 consultes.

DEIXAR RESPOSTA