33.000 VEHICLES UTILITZAREN L’APARCAMENT CENTRE HISTÒRIC-MERCAT CENTRAL ESTE ESTIU, UN 10% MÉS QUE EN 2019

0
134

Prop de 33.000 vehicles van utilitzar l’aparcament Centre Històric-Mercat Central els mesos de juliol i agost, un 10% més respecte al mateix període de 2019, quan van accedir a les instal·lacions quasi 30.000 vehicles.

Des de gener a agost, han fet ús de les instal·lacions un total de 96.522 vehicles, enfront dels 115.455 que ho van fer en el mateix període de l’any passat. La facturació per vehicles en rotació durant els huit primers mesos del 2020 se situa en els 331.061 euros, enfront dels 477.784 euros del mateix període de l’any anterior.

Durant l’estat d’alarma i la limitació de moviment imposada, es va produir una forta baixada de l’ús de l’aparcament municipal, que en tot moment va proporcionar un servei essencial a comerciants, proveïdors i clients del Mercat Central durant la crisi sanitària.

“En el context de la pandèmia, el balanç és bastant positiu, especialment durant els mesos d’estiu, quan s’ha produït un lleuger increment dels vehicles de rotació que ajuda a mitigar l’impacte de la crisi sanitària en l’aparcament municipal. Això ha sigut possible gràcies a la responsabilitat de tots i totes i a la gestió pública que s’està realitzant en el pàrquing”, ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible i president d’EMT, Giuseppe Grezzi.

EMT manté les mesures de prevenció en l’aparcament per a garantir la seguretat i salut de les persones usuàries. A més de reforçar la neteja i desinfecció habitual del pàrquing, ha instal·lat mampares de protecció en les oficines i gel dispensador en la zona de caixers. També ha col·locat marques de distanciament social en el sòl i cartelleria per a informar els clients de totes les mesures de seguretat i recomanacions enfront de la Covid-19.

DEIXAR RESPOSTA