EMT PREPARA UN DISPOSITIU ESPECIAL PER A INFORMAR DE LES ALTERACIONS EN LES LÍNIES 14, 15, 24 I 25 EN PINEDO PER OBRES

0
622

VALÈNCIA, DIUMENGE 13 DE SETEMBRE DE 2020

A partir de demà, un equip d’EMT informarà dels canvis a les persones usuàries de 7.00h a 20.00h en diferents zones de Pinedo

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha preparat un dispositiu especial per a informar de les alteracions en les línies 14, 15, 24 i 25 en Pinedo amb motiu d’unes obres que comencen demà dilluns 14 de setembre i tindran una duració aproximada de quatre mesos.

Un equip d’EMT explicarà tots els canvis a les persones usuàries des de les 7.00 hores fins a 20.00 hores de dilluns a dimecres, i repartirà fullets amb tots els detalls de les alteracions del servici en diferents zones de la localitat per tal de garantir que la informació arriba a tot el veïnat.

Les obres obligaran a suprimir el recorregut de les línies 14 i 15 per Carrera del Riu, des de la rotonda de Carretera Montanyars fins a la rotonda amb Camí del Tremolar. Amb este canvi, se suprimiran les parades ubicades en este tram i es traslladaran de manera provisional a la rotonda de la intersecció entre Carrera del Riu i Camí del Tremolar (rotonda de l’Apol·lo de Pinedo). D’esta manera, les línies 14 i 15 finalitzaran el seu recorregut en la rotonda de l’Apol·lo.

Pel que fa a les línies 24 i 25, les obres sols afecten el servici en sentit cap a València. Així, a partir de dilluns, se suprimirà el recorregut de Carrera del Riu des de la rotonda de l’autocinema fins a la rotonda de l’Apol·lo. Els autobusos es desviaran per la CV-500 i reprendran el seu recorregut habitual des de la rotonda del l’Apol·lo, on s’establirà una nova parada provisional per a donar servici a Pinedo.

Cal recordar que les línies 24 i 25 en direcció a El Palmar i El Perelló funcionaran amb total normalitat.

DEIXAR RESPOSTA