EMT VALÈNCIA EXECUTA SIS NOUS PROJECTES SUBSCRITS AMB L’IVACE AMB LA FINALITAT DE FOMENTAR UNA MAJOR PARTICIPACIÓ EN ELS MITJANS DE TRANSPORT PÚBLIC I EN LA MILLORA DE LA EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

0
220

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha executat sis projectes subscrits amb l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i cofinançats amb fons FEDER, amb suport de la Unió Europea, dins del Programa Operatiu de la Comunitat Valenciana 2014-2020. L’objectiu d’estos projectes és fomentar una major participació en la mobilitat urbana, mitjançant la introducció de sistemes intel·ligents i noves tecnologies que milloren l’eficiència i la gestió en les flotes de transport públic. Al mateix temps s’aconsegueix  reduir els consums d’energia en la seua operació i disminuir les emissions contaminants, així com l’impacte ambiental del transport en la Comunitat Valenciana.

L’IVACE aportarà 793.293,59 € i l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València 3.981.547,17 €
Els sis projectes consisteixen en un SISTEMA BUSCAN SAE HMI (REDUCCIÓ CONSUMS) EN 62 HÍBRIDS i la instal·lació de PANELLS ELECTRÒNIOS INFORMATIUS LED I PMRS EN 20 MARQUESINES I 9 PALS, junt a l’adquisició de 8 BUSOS DE PROPULSIÓ HíBRIDA (MERCEDES GYB)

DEIXAR RESPOSTA