L’OFICINA D’ATENCIÓ A LA CIUTADANIA D’EMT REOBRI A LA UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE VALÈNCIA AMB CITA PRÈVIA

0
151

A partir de demà, l’horari d’atenció presencial serà de 8.15 hores a 15.00 hores de dilluns a divendres

L’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) d’EMT situada en el campus de la Universitat Politècnica de València (UPV), reobri demà, 1 d’octubre, per a atendre de manera presencial i amb cita prèvia a les persones usuàries. Amb motiu de la tornada de l’activitat universitària, EMT torna a oferir el seu servei d’atenció als estudiants amb les mesures de seguretat necessàries per a garantir la seguretat de tots i totes.

L’horari d’atenció serà de 8.15 hores a 15.00 hores de dilluns a divendres durant el període lectiu. Les persones usuàries hauran de sol·licitar prèviament una cita a través de la web www.emtvalencia.es, on s’ha habilitat un gestor de cites prèvies per a facilitar el tràmit. Les usuàries i usuaris hauran d’accedir amb la mascareta ficada i tots els pagaments es realitzaran amb targeta per tal de reduir el contacte personal.

L’oficina de l’OAC al campus de la UPV va tancar temporalment amb la suspensió de les classes a causa de la crisi sanitària. Ara, amb la tornada de l’activitat, torna a donar servei en el campus, on l’any passat va rebre més de 1.000 visites mensuals de mitjana.

EMT ha implantat diferents mesures de seguretat per a garantir la seguretat i salut de les persones usuàries. Així, s’ha reforçat la neteja i desinfecció de les instal·lacions i s’han col·locat mampares de protecció en els llocs d’atenció directa i marques de distanciament social en el sòl, entre altres mesures.

L’estat d’alarma va obligar a tancar les oficines de l’OAC a la UPV i a Colón, que han anat obrint progressivament per a oferir atenció presencial. Des de l’inici de la pandèmia, l’OAC ha prestat un servei essencial a la ciutadania, reforçant l’atenció online i mantenint obertes les instal·lacions de Mendoza per a qüestions urgents. Enguany, l’OAC ha atès més de 114.000 consultes de la ciutadania.

DEIXAR RESPOSTA