MÉS DE 200.000 PERSONES HAN UTILITZAT LA NOVA LÍNIA C1-CENTRE HISTÒRIC DES DE LA SEUA POSADA EN MARXA

0
203

VALÈNCIA, 25 D’OCTUBRE DE 2020

La nova línia C1-Centre Històric ha anat guanyant progressivament passatgers i passatgeres des de la seua posada en marxa al maig, fins a acumular 200.600 validacions al setembre. D’esta manera, són cada vegada més les persones usuàries que utilitzen els autobusos híbrids i elèctrics de la C1 per a accedir de manera directa a la plaça de la Reina i la plaça de l’Ajuntament.

Després de la forta caiguda del passatge de més del 90% amb l’estat d’alarma, el nombre de viatgers i viatgers ha anat creixent de manera constant en tota la xarxa de l’Empresa Municipal de Transports (EMT). Així, mentre a l’abril es van registrar 570.000 viatges en tota la xarxa, el mes de setembre la xifra va ser de 4,6 milions de viatges. De gener a setembre, l’empresa municipal acumula 38 milions de viatgers i viatgeres, un 46% menys que en el mateix període de 2019.

En concret, un total de 21,4 milions de persones han utilitzat enguany les línies que passen o finalitzen el seu recorregut en el centre de la ciutat, ara més amable i saludable amb la recuperació de la plaça de l’Ajuntament per als vianants.

Amb la nova xarxa d’EMT, que ha canviat la manera d’accedir al centre, algunes línies han canviat el seu recorregut per a utilitzar el doble carril EMT-taxi del carrer Colón, aconseguint així itineraris més directes i quatre minuts més ràpids.

“Seguim lluny de les xifres prèvies a la pandèmia, però l’important és que la tendència a l’alça és constant. A més, és molt significatiu que 21,4 milions de persones hagen utilitzat les línies que van al centre de la ciutat, ja siga per a realitzar les seues compres en el comerç de proximitat o per a gaudir d’un espai lliure de fums i recuperat per a les persones”, ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi.

DEIXAR RESPOSTA