EMT COMENÇA A TREBALLAR EN EL PROJECTE DE RENOVACIÓ DE TOTES LES SEUES MARQUESINES

0
405

El regidor de Mobilitat Sostenible i president de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València, Giuseppe Grezzi, s’ha reunit hui amb representants de l’empresa Primur, adjudicatària del projecte de renovació de totes les marquesines d’EMT, per a començar a treballar en la planificació de la fabricació i instal·lació de més de 900 parades el pròxim any. Grezzi ha explicat que este projecte és una nova aposta per a oferir un servici públic de major qualitat, amb marquesines d’última generació més intel·ligents, accessibles i sostenibles que milloraran l’experiència de totes les persones usuàries. A més, ha destacat que és una inversió financerament sostenible, ja que per primera vegada EMT obtindrà beneficis de la gestió de la publicitat que es troba en les parades.

DEIXAR RESPOSTA