PREMI AL MILLOR DISSENY D’UN AUTOBÚS D’EMT

0
164

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, i la directora gerent d’EMT València, Marta Serrano, han entregat hui el premi al millor disseny exterior d’un autobús d’EMT a Diego Andreu Montejano, alumne de quart de Primària del col·legi Sant Pere Pasqual de València. El regidor ha destacat que la il·lustració premiada, amb el lema “Un món millor”, “llança un missatge molt positiu i plasma valors importants com la necessitat de cuidar el planeta a través de la mobilitat sostenible”.

En l’acte de lliurament del premi, les i els escolars també han pogut conèixer de prop l’autobús que ja llueix el disseny guanyador i que circularà pels carrers de la ciutat. A més, Grezzi i Serrano han contestat a totes les preguntes de l’alumnat sobre la mobilitat sostenible a la ciutat i com els autobusos elèctrics i híbrids d’EMT contribueixen a reduir les emissions contaminants.

El dibuix guanyador ha sigut seleccionat entre més de 4.000 dibuixos d’alumnes de Primària de  66 col·legis diferents que enguany han participat en el concurs de Setmana de la Mobilitat Sostenible organitzat per EMT.

DEIXAR RESPOSTA