EMT PREPARA UN DISPOSITIU INFORMATIU ESPECIAL PER A LA MARATÓ I MITJA MARATÓ DE VALÈNCIA

0
364

VALÈNCIA, DIJOUS 3 DE DESEMBRE DE 2020

Diumenge al matí s’establiran diversos punts informatius per assistir les persones usuàries davant el desviament dels autobusos

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha preparat per a diumenge que ve, dia 6, un dispositiu especial per informar les persones usuàries de les afeccions en el servici provocades pels talls al trànsit amb motiu de la celebració de la marató i la mitja marató a la ciutat.

Des de primera hora del matí de diumenge s’establiran punts d’informació en la plaça de l’Ajuntament i en la plaça d’Espanya, així com en l’intercanviador de Tetuan-Porta de la Mar. També hi haurà informadors en les zones on confluiran moltes de les línies a causa dels talls de trànsit previstos per a eixe dia, com és la zona de Germanies, Cánovas, Pont de Fusta i avinguda de l’Oest. També a la Malva-rosa es prepararan quatre punts informatius en Serradora-Avinguda del Port, Juan Verdeguer, Rotonda del Saler i al carrer de Menorca.

Amb els talls al trànsit, des de les 7.00 hores fins a les 12.30 hores se suprimiran les parades en tot el recorregut de la prova i els itineraris de les línies es normalitzaran de manera progressiva durant el transcurs de la carrera. Enguany la prova tindrà un circuit tancat de 21 quilòmetres que es recorrerà una vegada per a la mitja marató i dos vegades per a la marató.

Les línies C1, 30, 32, 40, 79, 80, 81, 94 i 95 quedaran suprimides fins a les 12.00 hores, aproximadament. A més, la línia 18 i la 71 suprimiran el seu recorregut en la zona del Politècnic, la línia 19 des de plaça de l’Ajuntament cap a la Malva-rosa, la línia 92 entre Pius XII i l’avinguda del Port i la línia 93 entre el Passeig Marítim i la plaça Saragossa.

Altres línies limitaran el seu recorregut o el finalitzaran en les zones pròximes al circuit, com ara a Gran Via de Germanies, Cánovas, Jesús, Alboraia o l’Avinguda del Port, durant la celebració de la prova. D’altra banda, les línies 89 i 90 circularan conjuntament entre l’avinguda de Campanar i Just i Pastor.

Les persones usuàries ja poden consultar tota la informació detallada sobre les alteracions al servici en la web www.emtvalencia.es, on poden accedir a material gràfic, línia per línia, dels desviaments i supressions durant la celebració de la prova.

A més, la vespra de la carrera, dissabte 5 de desembre, es faran tasques de muntatge de l’eixida de la competició que afectaran la línia nocturna N9 al seu pas pel pont de Mont-olivet. D’esta forma, dissabte circularà per l’avinguda Professor López Piñero i el pont de l’Assut de l’Or per a reprendre la seua ruta habitual al carrer de Menorca.

DEIXAR RESPOSTA