NOVA DÀRSENA D’EMT PER A LA LÍNIA 94 EN PIUS XII AMB GENERAL AVILÉS

0
361

Esta setmana s’han iniciat les obres per a la creació d’una nova dàrsena per a la línia 94 de l’EMT en l’encreuament de Pius XII amb General Avilés, així com l’adequació de l’entorn al trànsit per als vianants, ciclista i de vehicles. La direcció de les obres es va adjudicar a l’empresa Troyano Ingeniería i Estructuras S.L.P per un import de 48.236,65 euros, IVA inclòs, i un termini d’execució d’un mes.

La nova parada servirà de nou punt de regulació de la L94, apartada del carril de circulació, la qual cosa suposarà una millora en la regularitat i fluïdesa de la resta de línies. L’actuació s’està realitzant sobre el túnel de pas inferior de l’avinguda de Pius XII, en la qual s’emplaça la rotonda, concretament en el costat sud d’esta, en la mitjana entre les dos vies de servici de l’avinguda de Pius XII. En eixe emplaçament fins ara existia únicament una via de canvi de sentit per a taxistes en desús per la reubicació de la parada de taxis del centre comercial pròxim, per la qual cosa l’actuació procedirà, a més d’establir la nova parada de l’EMT, a l’eliminació d’esta via de canvi de sentit, l’ampliació de la vorera per alinear la vorada amb les zones d’aparcament situades en totes dos vies de servici de Pius XII i la repavimentació de la zona de parada dels autobusos, així com la senyalització actualitzada de tot l’entorn. 

DEIXAR RESPOSTA