EMT OFEREIX A SALUT PÚBLICA LES SEUES INSTAL·LACIONS PER A UNA POSSIBLE VACUNACIÓ DE LA PLANTILLA

0
564

VALÈNCIA, DIUMENGE 21 DE MARÇ DE 2021

L’entitat posa a la disposició de les autoritats el seu servici mèdic per a sumar esforços en la vacunació massiva

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha oferit a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública la seua col·laboració en la vacunació massiva contra la covid-19 i ha posat a la seua disposició les seues instal·lacions per a una possible vacunació de la seua plantilla.

D’esta manera, EMT s’ofereix per a ser inclosa entre les empreses valencianes amb servici mèdic propi que poden encarregar-se de la vacunació dels seus treballadors i treballadores.

La proposta de col·laboració ja ha sigut traslladada a Sanitat perquè valore esta possibilitat que permetria sumar esforços per a avançar en el pla de vacunació previst per les autoritats.

“EMT està preparada per a acollir una possible vacunació del seu personal en les seues instal·lacions i compta amb experiència en el subministrament de vacunes”, ha explicat el president d’EMT, Giuseppe Grezzi, en referència al pla de vacunació contra la grip i al·lèrgies que cada any es porta a terme entre el personal de l’empresa.

Grezzi ha destacat que el servici mèdic d’EMT i Salut Pública han col·laborat en la gestió de la pandèmia durant tots estos mesos i la comunicació és fluida. “Ara estem esperant instruccions de la Conselleria per a posar en marxa l’adquisició del material necessari i l’organització de les treballadores del servici assistencial”, ha afegit Grezzi.

De moment, l’entitat ja ha iniciat el procés per a adquirir un frigorífic específic per a vacunes, que permet el mesurament i supervisió de temperatura, amb l’objectiu d’estar preparada i atendre al més prompte possible les instruccions de les autoritats sanitàries.

DEIXAR RESPOSTA