EMT REFORÇA LES LÍNIES QUE CONNECTEN EL CENTRE AMB LES PLATGES DEL SUD DURANT LES FESTES

0
177

VALÈNCIA, DIMECRES 31 DE MARÇ DE 2021

Del 1 al 12 d’abril s’oferiran dotze viatges diaris addicionals a el Saler i altres set a el Perelló

L‘Empresa Municipal de Transports (EMT) reforçarà, a partir de demà 1 d’abril i fins al pròxim 12 d’abril, les línies que connecten el centre de la ciutat amb les platges del sud per a facilitar els desplaçaments durant els dies festius.

La línia 25 oferirà dotze viatges diaris addicionals a l’horari habitual amb un servici especial de 10.30 a les 20.00 hores per al trajecte entre l’intercanviador de Tetuan-Porta de la Mar i el Saler. A més, es reforçarà la connexió entre Porta de la Mar i el Perelló amb set viatges addicionals cada dia que se sumaran a l’oferta habitual.

Este reforç especial durant el període festiu se suma a l’increment de l’oferta en les línies 24 i 25 en el seu nou horari d’hivern, que enguany ha millorat el servici amb els pobles del Sud. D’esta manera, l’entitat s’adapta a les necessitats de les persones usuàries i reforça les seues línies per a oferir un servici de qualitat, garantint la seguretat i salut de tots i totes.

DEIXAR RESPOSTA