EMT VALÈNCIA PROVA UN NOU AUTOBÚS D’ÚLTIMA TECNOLOGIA 100% ELÈCTRIC

0
653

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha provat un nou autobús d’última tecnologia 100% elèctric i amb zero emissions contaminants per a valorar les seues prestacions. El president d’EMT, Giuseppe Grezzi, ha explicat que “l’entitat continua buscant noves tecnologies i solucions de la mà de fabricants internacionals per a mitigar les emissions contaminants de la seua flota i els efectes del canvi climàtic”.

Este model IeTram de l’empresa Irizar, que ha rebut el premi al vehicle industrial ecològic de l’any, compta amb un disseny nou i minimalista i una capacitat de 100 persones. A més, disposa d’un sistema de càrrega elèctrica en cotxeres a través d’un carregador propi de fins a 100 kW i bateries d’ions de liti que permeten millorar la seua autonomia.

DEIXAR RESPOSTA