EMT AVANÇA ELS REFORÇOS D’ESTIU EN LES LÍNIES 24 I 25 PER A INCREMENTAR EL SERVICI A LES PLATGES DEL SUD

0
566

VALÈNCIA, 30 DE MAIG DE 2021

Des del 31 de maig fins al 12 de setembre, s’incrementa la seua oferta habitual i es millora la freqüència per a facilitar els desplaçaments

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha avançat els reforços d’estiu de les línies 24 i 25 per a incrementar el servici a les platges del sud, de manera que, a partir de demà dilluns, s’incrementarà l’oferta habitual i es millorarà la freqüència de pas.

Els nous horaris d’estiu d’estes dos línies estaran disponibles des del 31 de maig fins al 12 de setembre i s’aniran reforçant de manera progressiva amb l’arribada de la temporada alta d’estiu per a adaptar-se a les necessitats de la mobilitat de les persones usuàries.

A partir de demà, la línia 24 Porta de la Mar- El Saler -El Palmar oferirà huit viatges més cada dia, el que millorarà notablement la seua freqüència de pas. Pel que fa a la línia 25 Porta de la Mar- El Saler – El Perelló, el servici es veurà reforçat sobretot en la franja horària del matí. També està previst incrementar el nombre d’autobusos articulats en les dues línies per tal d’oferir un major nombre de places en les hores amb més demanda.

Tota la informació sobre estes novetats es troba disponible en la secció d’Última Hora de la pàgina web i en l’APP d’EMT València. Este reforç en l’horari d’estiu se suma a l’increment de l’oferta ja realitzada a principis d’any en l’horari d’hivern en les línies 24 i 25 que ha permès millorar el servici amb els pobles del Sud.

Per altra banda, a partir del 12 de juny, el recorregut de la línia 24 canviarà perquè els autobusos accedisquen fins a la platja del Saler. En els pròxims dies, l’empresa municipal informarà de tots els detalls del dispositiu especial preparat per a este estiu amb l’objectiu de facilitar els desplaçaments cap a les platges de València i de l’àrea metropolitana.

 

 

DEIXAR RESPOSTA