EMT VALÈNCIA VACUNARÀ CONTRA LA COVID-19 A LA SEUA PLANTILLA EN LES SEUES INSTAL·LACIONS

0
250

VALÈNCIA, 27 DE MAIG 2021

L’entitat ja ha remés la informació requerida a la Conselleria per a l’inici del pla de vacunació previst a partir del 7 de juny

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València vacunarà contra la covid-19 als seus 1.700 treballadors i treballadores en les seues pròpies instal·lacions a partir del 7 de juny, després d’haver oferit la seua col·laboració a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per a sumar esforços en el pla de vacunació massiu.

“És una col·laboració important que havíem sol·licitat fa temps per a accelerar el procés de vacunació, i estem molt contents perquè sabem que és una qüestió que la plantilla volia. EMT ja ho té tot llest per a iniciar la vacunació. De fet, recentment adquirirem un nou frigorífic específic per a vacunes a fi d’estar preparats quan ens donaren l’autorització”, ha assenyalat el president d’EMT, Giuseppe Grezzi.

L’empresa municipal ja ha remés a la Conselleria la informació requerida per a estimar les dosis necessàries segons la vacuna recomanada a cada franja d’edat. També té previst reforçar temporalment l’equip del servici mèdic situat en les instal·lacions de depòsit sud amb dos administratius que agilitzaran la gestió del pla la vacunació, que es farà al ritme que marque la Conselleria i segons la franja edat que corresponga a cada moment.

Grezzi ha recordat que el personal d’EMT té àmplia experiència en l’organització de plans de vacunacions, ja que cada any se subministren vacunes contra la grip i al·lèrgies al personal de l’empresa.

D’esta manera, EMT s’uneix al pla de vacunació per a empreses en complir amb els requisits bàsics exigits per a adherir-se al programa: disposar de centre mèdic i personal propi i tindre una massa crítica de treballadores i treballadors suficient per a justificar la delegació de la vacunació.

Hui la directora gerent d’EMT, Marta Serrano, ha participat en una trobada que el president de la Generalitat, Ximo Puig, ha mantingut amb les grans empreses que participen en este programa de vacunació.

DEIXAR RESPOSTA