AENOR CERTIFICA LA QUALITAT DE LA GESTIÓ DE L’EMT

0
161

VALÈNCIA, 15 DE JUNY DE 2021

L’ Agència Espanyola de Normalització i Certificació (AENOR) ha acreditat l’òptima qualitat del sistema de gestió integral del transport urbà que realitza l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València d’acord amb les normes de referència ISO 9001:2015 / UNEIX 13816:2003.

L’ auditoria, que no ha identificat cap no conformitat, ha certificat que el sistema de gestió de l’empresa municipal compleix amb tots els requisits legals i reglamentaris, els requisits del client i els propis del sistema de gestió interna.

L’equip auditor també ha posat en valor la generació de nous procediments i protocols en les àrees i departaments, la creació de nous processos i el treball d’anàlisi i millora en la seguretat de la informació en l’empresa municipal.

Entre els punts forts, AENOR destaca que EMT “està millorant la qualitat i la immediatesa de la informació” amb la posada en marxa de l’Equip Online d’Informació, que informa en temps real de l’última hora del servei en la xarxa a través de les xarxes socials, els panells en parades, la pàgina web i l’APP.

A més, després de visitar les diferents instal·lacions d’EMT, AENOR ha subratllat canvis significatius, com el projecte de renovació de totes les marquesines, la instal·lació de les mampares de protecció en tots els autobusos o l’aplicació de les mesures de seguretat per la covid-19.

DEIXAR RESPOSTA