250.000 PERSONES TRIEN ELS AUTOBUSOS D’EMT EN EL DIA SENSE COTXES 

0
107

València, dijous 23 de setembre de 2021

Prop de 250.000 persones van triar ahir els autobusos de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València per a desplaçar-se per la ciutat en el Dia Mundial Sense Cotxes. Els viatgers i viatgeres van disfrutar d’una jornada de transport públic gratuït per a reivindicar la importància d’apostar per una mobilitat sostenible, segura i saludable. 

Esta xifra suposa un increment de quasi 20.000 persones usuàries respecte al dia anterior. Cal destacar que més de 33.000 validacions es van realitzar amb el bitllet senzill, la qual cosa apunta al fet que moltes persones que no són usuàries habituals de l’autobús es van unir a esta jornada reivindicativa emmarcada dins de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible. 

Durant la jornada d’ahir, les persones que van viatjar en els autobusos municipals també van gaudir de lectures en directe del llibre “València en línia. Trenta històries en el bus” gràcies a una iniciativa impulsada amb la Fundació Scito per a fomentar la lectura en el transport públic. 

DEIXAR RESPOSTA