EMT EXECUTA NOUS PROJECTES PER A FOMENTAR UNA MAJOR PARTICIPACIÓ EN EL TRANSPORT PÚBLIC I MILLORAR L’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

0
142

                                                                             València, dilluns 18 d’octubre, 2021

EMT València ha executat huit projectes subscrits amb l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), i cofinançats amb fons FEDER, amb suport de la Unió Europea, dins del Programa Operatiu de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

L’objectiu d’estos projectes és fomentar una major participació en la mobilitat urbana, mitjançant la introducció de sistemes intel·ligents i noves tecnologies que milloren l’eficiència i la gestió en les flotes de transport públic. Al mateix temps s’aconseguix reduir els consums d’energia i disminuir les emissions contaminants i l’impacte ambiental del transport en la Comunitat Valenciana.

L’IVACE aportarà 515.667,20 € i l’Empresa Municipal de Transports de València 3.291.668,17 €

Els nous projectes consistixen en un SISTEMA BUSCAN SAE HMI (REDUCCIÓ DE CONSUMS) EN 66 HÍBRIDS, la posada en marxa dels sistemes SERVERGUI d’optimització de gestió de flota, les millores del sistema d’informació al ciutadà WEBAPPBUS i l’adquisició de 10 BUSOS DE PROPULSIÓ HÍBRIDA (MERCEDES GYB).

DEIXAR RESPOSTA