EMT TANCA SETEMBRE AMB 5,7 MILIONS DE PERSONES USUÀRIES, LA MILLOR XIFRA D’ENGUANY

0
107

València, 18 d’octubre 2021


L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha tancat setembre amb 5,7 milions de persones usuàries, la millor xifra mensual d’enguany. El nombre de viatgers i viatgeres ha augmentat un 25% respecte al mateix mes de l’any passat gràcies a la recuperació progressiva de la demanda en els autobusos municipals després de la pandèmia.

Coincidint amb el retorn de l’activitat laboral i escolar, al setembre s’han registrat 1,7 milions de validacions més que a l’agost. Esta tendència s’està consolidant el mes d’octubre, quan ja s’han superat en diverses ocasions els 250.000 passatgers i passatgeres diaris, una xifra que no s’aconseguia des d’abans de la covid-19.  

La tornada a l’activitat també es reflecteix en les dades de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC), que ha atés al setembre a més de 32.600 persones, un 40% més que l’any passat. Destaca que més d’un 50% de les visites realitzades a les OAC han sigut per a realitzar gestions del títol EMT Jove i un 16% per a EMT Infantil. 

DEIXAR RESPOSTA