LA CAMPANYA “JO VIATGE EN BUS” ARRIBA A LES PARADES D’EMT

0
69

València, 22 de desembre de 2021

La campanya “Jo viatge en bus” ha arribat a les parades de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València amb “Bienvenida a casa”, una intervenció que transforma algunes marquesines en estades acollidores i casolanes per a reivindicar que EMT és un servici públic de totes i tots.

El president d’EMT, Giuseppe Grezzi, ha visitat amb les dissenyadores de la campanya, el tàndem creatiu Fenómena, estes marquesines tematitzades amb vinil i alguns elements realistes. Esta campanya, que busca promoure la mobilitat sostenible, accessible i inclusiva, ha sigut impulsada amb les entitats que integren el consell consultiu d’EMT: la Unió de Persones Consumidores de la Comunitat Valenciana, la Federació d’Associacions de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica de la Província de València (COCEMFE), l’Associació Valenciana pel Transport Públic i la Federació d’Associacions Veïnals de València.

 

DEIXAR RESPOSTA