LA EMT REFORÇA LA SEUA XARXA NOCTURNA DURANT LES FESTES NADALENQUES

0
90

València, dimecres 22 de desembre de 2021

Els dies 24 i 31 de desembre i el 5 de gener es duplicaran les línies nocturnes

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València té previst reforçar la seua xarxa nocturna durant les festes nadalenques per a facilitar els desplaçaments de les persones usuàries. Els dies 24 i 31 de desembre i el 5 de gener s’espera una major mobilitat nocturna, per la qual cosa l’entitat duplicarà el servici de les línies N1, N2, N3, N4, N5, N6, N7, N8, N9, N10, 89 i 90. D’esta manera, la freqüència de pas s’incrementarà per a oferir un servici de qualitat a la ciutadania.

A més, els dies 24 i 31 de desembre les línies diürnes es retiraran de manera progressiva entre les 21:00 h i les 22:30 h. Tots els horaris poden consultar-se en la web d’EMT València.

EMT també reforçarà la línia 62 per a facilitar els desplaçaments en transport públic a Expojove, que enguany se celebrarà en Fira València del 26 de desembre al 4 de gener. A més, l’empresa municipal tornarà a participar en l’edició d’enguany amb SuperBus i SuperBusina. Amb el lema “Crea una ciutat més sostenible, amable i inclusiva”, es realitzaran en el “estand” d’EMT nombroses activitats, teatre, música i entreteniment per a tota la família.

DEIXAR RESPOSTA