EMT OBRI UNA BORSA DE 40 PEONS I PEONES PER REFORÇAR LA PLANTILLA

0
3151

València, dissabte 5 de febrer de 2021

Grezzi explica que ja s’està abonant la recuperació salarial als treballadors i treballadores després de les retallades que van patir al 2012

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) llançarà una nova borsa de treball de 40 peons i peones per cobrir les necessitats de l’àrea tècnica i continuar reforçant la plantilla. El president de l’EMT, Giuseppe Grezzi, ha explicat que “en el context actual, és important que continuem apostant per la creació de nous llocs de treball a fi d’oferir un servici públic de màxima qualitat a la ciutadania”.

Del 7 fins el 18 de febrer, les persones interessades podran enviar la seua sol·licitud a través del portal destinat al procés de borsa. De les quaranta places disponibles, es reservarà un 7 % per a persones amb diversitat funcional igual o superior al 33 % i un altre 40 % a dones, tal com establix el Pla d’Igualtat de l’EMT.

A més, les persones que durant l’últim any es troben en situació de desocupació, quedaran exemptes del pagament de les taxes. Tota la informació d’esta convocatòria està disponible en la pàgina web de l’EMT.

Grezzi ha recordat que la direcció de l’entitat està fent un gran esforç per ampliar la plantilla, amb diversos processos de contractació en marxa en diferents àrees, especialment en el personal de conducció i d’enginyeria. “No només hem rescatat una empresa en números rojos i a prop de la privatització, sinó que la nostra gestió des del 2015 ha permés millorar el servici públic que presta l’EMT, consolidant-nos com a líders en la mobilitat a la ciutat i com un dels servicis municipals més ben valorats per la ciutadania”, ha afegit.

Pujada salarial del 2 %

D’altra banda, l’empresa municipal ha aplicat ja a tot el personal una pujada salarial del 2 % per a enguany, un increment màxim en les retribucions contemplat en els Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) i en l’últim conveni col·lectiu acordat per la direcció i els sindicats.

L’augment en la inversió en personal per al 2022 també inclou la recuperació salarial de la plantilla després de les retallades de 2012. Segons ha explicat Grezzi, “este mateix mes de gener hem abonat part del 8,66 % que va ser sostret a la plantilla al 2012. En eixe moment, la direcció de l’empresa va decidir retallar la nòmina a tot el personal junt amb altres mesures de reducció de la massa salarial”.

“En els últims anys hem treballat amb els sindicats per anar recuperant el salari i el poder adquisitiu de la plantilla. Mentre el PP optava per traure la tisora i amenaçar amb acomiadaments i la privatització l’empresa, nosaltres hem millorat les condicions de treball de tota la nostra plantilla”, ha afegit.

DEIXAR RESPOSTA